marketing starter

Dus je bent je bedrijf begonnen en nu? Je moet naamsbekendheid creëren en natuurlijk je product of dienst succesvol uit brengen op de markt. Hier een paar handige tips voor je marketing als starter.

Tip 1 Make it personal

Geef je marketing een persoonlijke draai. Door er een persoonlijke draai aan te geven zijn mensen sneller geneigd om iets te kopen. Dit is omdat de klant er zichzelf dan mee kan identificeren. Lever het dus met een consument gericht persoonlijke boodschap.

Tip 2 Let op het uiterlijk

Het uiterlijk van een product telt bijna net zo hard mee als het innerlijke product. Zorg daarom dat je een goede presentatie bij en om je product levert. Dit kan gaan over je verpakking maar ook over je webshop design. Wees dus niet bang om hier geld en moeite in te stoppen.

Tip 3 gebruik zoek machine optimalisatie

Gebruik het niet alleen neem het ook serieus. Hoog in google staan is erg belangrijk. Want niemand gaat je webshop vinden op de 2de pagina. Investeren in zoek machine optimalisatie is dus een must. Zelf heb ik een goede ervaring met het bedrijf Online Assistants die mijn eigen webshop naar de 1ste rank hebben gebracht onder mij gekozen zoekterm.