Klik hier om meer te lezen over deze unieke investering

vastgoedDe rente van spaarrekeningen vallen erg tegen en staatsobligaties werden nog nooit tegen zo’n lage rente verhandeld. Tijd dus om de kijken naar andere mogelijkheden om uw geld te investeren. Zoals u waarschijnlijk al heeft gezien, zijn het aantal mogelijkheden vrijwel eindeloos. Van valuta tot grondstoffen en bedrijven, tegenwoordig kunt u vrijwel overal in investeren. Sommige van deze investeringen zijn alleen erg onzeker. Op cryptocurrency valt bijvoorbeeld een heel hoog rendement te halen, maar tegelijk is het risico om je geld kwijt te raken ook aanwezig. Klik hier om naar de website van SA Vastgoed te gaan en hun unieke investeringsmogelijkheden te bekijken.

Investeren in vastgoed

Wanneer we het over investeringen met een laag risico hebben, komen we al snel op vastgoed. Zeker in een aantrekkende economie, groeien de huizenprijzen eigenlijk altijd mee. Investeer je dus in vastgoed in een land waarvan je weet dat de economie zal aantrekken, dan weet je dat je daar mooie rendementen uit kunt halen. SA Vastgoed investeert in vastgoedprojecten in Polen. Dit doen ze omdat de economie in dit land de komende jaren naar verwachting sterk zal aantrekken. Dit betekent dat ook de huizenprijzen dit zullen doen. Door hier panden op te kopen, op te knappen, te verhuren en te verkopen ziet SA Vastgoed elke keer een mooi rendement op de investeringsprojecten.

Obligaties bij SA Vastgoed

Ook u kunt profiteren van de mooie rendementen van deze projecten. De projecten van SA Vastgoed worden voor 80% gefinancierd door uitgifte van obligaties. Deze obligaties kunt u via de website aanschaffen. De overige 20% wordt gefinancierd door het bedrijf zelf. Zo ontstaat de perfecte win-win situatie, waar u en het bedrijf profiteren van succesvolle projecten. Door deze unieke formule heeft SA Vastgoed elk project tot nu toe tot een goed einde weten te brengen. Neem nu contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *